THUISKOMST: Het grote HOE, WAT WAAR voor MORGEN

Het GROTE, HOE WAT WAAR voor MORGEN,

lieve mensen, het grote moment is daar: we zijn in Nederland!
Kom gezellig mee fietsen, die laatste kilometers, voor jong en oud, voor groot en klein.

VERZAMELPUNT DEN BOSCH:
Voor de Sint-Jan in Den Bosch. Laten we zeggen, aan de zijde van het plein (de Parade). Verzamelen om 13.00 uur, vertrekken om 13.30 uur.

HEESWIJK:
Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther, verzamelen voor het Kasteel aan de zijde van de parkeerplaats, om 15.00 uur.

THUISKOMST:
rond 16.15-16.30 verwachten we bij mijn ouders de inrit op te fietsen. Er staat voor iedereen een drankje klaar!

Veel liefs uit Nederlanddddd!

Janneke

5 thoughts on “THUISKOMST: Het grote HOE, WAT WAAR voor MORGEN

 1. Welkom thuis Janneke.
  Geweldig dat je weer veilig, maar vooral met zoveel ervaringen, emoties en vele nieuwe vrienden thuis bent. Ik heb vele van je verhalen gelezen en het deed me elke keer veel plezier. Misschien wel meer als anders , omdat ik in die tijd én zonder werk was komen te zitten en er bovenop ook nog borstkanker kreeg met alles wat erbij komt kijken. Ik kon me even terug trekken als ik jouw verhalen las. Ben gelukkig weer zo goed als herstelt en maandag heb ik weer een solllicitatiegesprek. Ik had er zeker bij willen zijn , maar mijn papaatje is juist op die dag jarig 97 alweer, dus je begrijpt dat dat voor gaat. Nogmaals van harte welkom thuis !!!! XXXX

 2. Goh,eindelijk thuis…..Heb je 1 x ontmoet,via Thijs Tillaart,bij Jan,in Chiang Mai,sinds die tijd heb ik je beetje gevolgd,je hebt iets gedaan waar ik zelf wel eens aan heb gedacht,maar ja,zoals het vaak gaat met ideenen/plannen,bedenken,ja,maar uitvoeren……Jij hebt het dus gedaan!!!
  Welkom thuis,en veel succes in de toekomst,
  groetjes.
  Rob Bekooij

 3. Welcome to your home. wanna get holland waffle please let me know, I can send you hahahah

  love from turkey

 4. lieve Janneke,

  ik lig met zeer gecompliceerde enkelbreuk in het ziekenhuis,ben er voorlopig niet mee klaar,vind het jammer dat ik je niet heb mee kunnen ontvangen,je hoort nog van me grtjes Lucienne

 5. Janneke, welkom thuis in Nederland.
  Ik ben benieuwd waar je volgende tocht naar toe gaat.
  Met of zonder fiets.

  Groetjes uit Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *