PAINTINGS FOR SALE

“Everyday I feel richer,

yet I get a little bit poorer

each day.”

– Louis, a fellow cyclist @ the Pamir Highway, Tajikistan

 

(For English check below!)

Waar doet ze het toch van is een welbekende vraag voor mijn ouders en familie terwijl ik hier de wereld rondfiets. Nou dat is heel simpel: van haar spaargeld. Zoals velen van ons die er op uit trekken op de fiets om de wereld te ontdekken, we werken hard, we sparen en we vertrekken. Daar komen geen sponsors bij kijken, dat doen we gewoon op eigen kracht.

Daar komt bij dat het leven op de fiets hartstikke goedkoop is (voor Hollandse begrippen), zo fietsen we gemiddeld voor zo’n 10 dollar per dag. Daarmee hou je het makkelijk drie jaar vol.

Toch zijn er ook onvoorziene uitgaven, stukken, technische tegenvallers. Zo begaf mijn fiets het na twee jaar in de steppe van Mongolië, en was mijn laptop met geen mogelijkheid meer aan de praat te krijgen. En deze zomer, een jaar later, was mijn meest geliefde object, mijn camera aan vervanging toe. Dan nog op het laatste moment een technische check aan je fiets en twee nieuwe wielen en tel maar uit…

Vandaar dat ik deze pagina in het leven heb geroepen. Zie hier: mijn digitale atelier.

Hier verkoop ik mijn schilderijen om de kilometers te laten rollen en de reis te laten voortduren.

Wat kan ik jullie aanbieden en wat zouden jullie voor mij kunnen betekenen?

Weet jij, of ken jij, ben jij?, die particulier, dat familielid, die werkgever, die sociale instelling, die school of die openbare plek waar mijn werk zou passen? Geef het dan door! Dan maken we samen de wereld een stukje mooier, ik met mijn reis en alle verhalen die ik hier zal delen, en voor jou met een mooi stukje kunst aan de muur of op kantoor.

Bij interesse of DE gouden tip: neem contact met me op via het contactformulier op deze website of via jannekeverhagen@nullhotmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

(Zo spoedig, wil zeggen, de eerst volgende keer dat ik weer internet heb – ik fiets op dit moment in Afrika!)

 

PAINTINGS FOR SALE

 

‘Zomer in gedachten’, 110 cm x 80 cm, olie & acryl op doek, 2008, 950,- euro

‘Zonder Titel’, 110 cm x 80 cm, olie & acryl op doek, 2008, 950,- euro

‘Zonder Titel’, 110 cm x 80 cm, olie & acryl op doek, 2008, 950,- euro

‘Brotherhood’, (2 stuks van) 110 cm x 80 cm , olie & acryl op doek, 2008, 1.500,- euro

‘Zonder Titel ‘, (3 stuks van) 110 cm x 80 cm, olie & acryl op doek, 2008, 2.250,- euro

‘Afstudeerwerk Academie’, 110 cm x 80 cm, olie & acryl op doek, 2007, 950,- euro

‘Afstudeerwerk Academie’, 110 cm x 80 cm, olie & acryl op doek, 2007, 950,- euro

‘Childhood’, 110 cm x 110 cm, olie & acryl op doek, 2008, 1.250,- euro

‘Together Alone’, 110 cm x 110 cm, olie & acryl op doek, 2008, 1.250,- euro

 

Voor de kunstliefhebber:

*Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg in 2007

*Ik heb met mijn afstudeerwerk het ‘Talentenfonds Witlox van den Boomen’ gewonnen en werd daarbij persoonlijk begeleid door Holland Art Gallery bij mijn weg naar zelfstandig kunstenaarschap.

*Ik heb in de daaropvolgende jaren intensief geëxposeerd, zowel solo en gezamenlijk.

*De prijzen zijn aan de hand van eerdere exposities en experts samengesteld.

Voor de fietsliefhebber:

Ken jij of weet jij iemand die interesse zou kunnen hebben in mijn werk, breng me dan graag onder de aandacht en ik ben je eeuwig dankbaar!

Voor de vrienden en bekenden:

Jazeker, ik geef vriendenkorting!

 

 

ENGLISH: welcome to my online-gallery, where I try to sell some of my paintings to keep the pedals spinning on the next stretch of my ride. I mean, right now the paintings are all stored up inside, they look much better on a wall of a cosy house. I am not directly thinking about an international carrier (therefore I wrote my message in Dutch) (and that’s mainly because of the very practical challenge called transportion) but hey, you never know. So in case someone has a brilliant idea for my art-business, just shout and I am happy to hear from you! In case of any idea or interest you can contact me at jannekeverhagen@nullhotmail.com or use the contact-button on my website.

* I finished the art-academy and won a talant-award with my graduation work. Afterwards I participated in many expositions, both as a soloist as in a group. Prices are based on professional experts and sold work at previous exhibitions.