From Sydney, with love*

In gedachten ben ik deels nog altijd in NZ (wat een goede herinneringen!) en deels mijn tijd al ver vooruit (wat zal me te wachten staan hier in Australië ?!).  En dat is vaak een teken dat het tijd is om te beginnen. Op naar een nieuw hoofdstuk van dit avontuur. Hoe zal het zijn voor deze Hollandse dame om in deze tropische temperaturen te fietsen? Zal het lukken om de drukke wegen langs de Oostkust te vermijden? Zal ik genoeg water hebben voor de volgende stop? Zal ik genoeg mogelijkheden vinden om zomaar overal te kamperen? Kortom; wat zal me te wachten  staan op deze weg? En lieve mensen, dat is voor mij net zo’n groot raadsel als voor jullie. Maar het begin is gemaakt: de route (voor nu) is daar. Ik ben meer dan benieuwd naar de ontmoetingen en ervaringen die deze tijd in Australië gaan kleuren. Wat staat er allemaal te gebeuren? Dat vertel ik jullie achteraf met veel plezier, maar voor nu geniet ik zelf nog even van al die ‘onwetendheid’ hier.

There’s a part of me, that’s still in New Zealand (what a good memories!) and another part that’s already way ahead of me (wondering what’s out there). And mostly, this state of mind is a sign that there’s only one right thing to do: just make a start! And so I will; start this next chapter of my adventure, here in Australia. Wondering how  it will be for this dutch girl on the road, cycling in suptropical weather? Will I manage to avoid the bussy highway on the Eastcoast? Will I run out of water (hopefully not!)? Wil there be a lot of opportunities to camp, just weherever I end my day?… I am just as curious as you, having no idea what’s waiting here for me… But the good news is; of course I will tell you afterwards how it all went. For now; let’s just enjoy this feeling of not knowing what’s there to happen, and just begin. Let’s hope it will be a good one. Let’s make it a good one!

Liefs uit Sydney,
From Sydney, with love

Janneke